BASKETBALL OFFSEASON

Program "Basketball OFFSEASON" smo organizirali zato, da bi košarkarjem in košarkaricam starejšim od 13 let nudili strokovno podporo tako v napredku na področju telesne priprave, kot tudi košarkarskih elementov. V projekt so vključeni košarkarski trenerji, trenerji za telesno pripravo ter športni terapevti, ki sodelujejo pri projektih Košarkarske zveze Slovenije (Članske reprezentance, mlajše reprezentance, regijska selekcioniranja ter tabori) ter v najperspektivnejših slovenskih klubih.

Poleg napredka na omenjenih področjih, bodo posamezniki in posameznice dobili znanja o skrbi za svoje telo, protokolih dela pred in po treningu, športni regeneraciji ter še mnogo več. Vsak udeleženec bo imel tudi možnost sodelovanja na testiranju gibalnih sposobnosti (hitrost, agilnost, telesna sestava, odrivna moč).

Program Basketball OFFSEASON bo potekal od junija do avgusta na treh lokacijah v dvoranah po Sloveniji:

  • Celje
  • Kranj
  • Ljubljana

Organizacija treningov bo potekala tako, da bo na posameznega trenerja maksimalno 5 igralcev, ki bodo izvajali individualne vsebine treninga, tako na področju košarkarske tehnike kot telesne priprave. Nudimo možnost koriščenja treningov za igralce in igralke od 13 let naprej (letnika 2007) ter do članskih selekcij. Vsak posameznik, ki bo izbral paket, bo razvrščen v skupino glede na spol, starost ter znanje, hkrati pa bodo vsebine na treningu prilagojene temu ter igralčevim oz. igralkinim željam. Skupine bodo razdeljene po starostnih kategorijah:

  • 1. kategorija: 13 do 15 let
  • 2. kategorija: 16 do 18 let
  • 3. kategorija: nad 18 let*

*V kolikor, bo število udeležencev manjše, je možna tudi drugačna razporeditev posameznikov v skupine (upoštevali bomo tako biološko kot kronološko starost, spol, igralno pozicijo ter znanje)

Cenik Prijavnica Pogoji