VADBA

2A Športnik

Kondicijska priprava športnikov

S kvalitetno in strukturirano kondicijsko pripravo pod strokovnim vodstvom izobraženih in izkušenih trenerjev vam omogočimo izboljšanje posameznih gibalnih sposobnosti, ki so značilne za vaš šport. Program kondicijske priprave je primeren tako za rekreativne kot za profesionalne športnike ter se prilagodi posamezniku glede na njegove želje, telesne sposobnosti, šport, cilj in morebitne pretekle poškodbe. V kondicijsko pripravo je zajeta celostna obravnava športnika, ki obsega vse od bazične kondicijske priprave do bolj specifične priprave glede na vašo športno panogo. Kondicijski program je sestavljen kot kombinacija razvoja različnih gibalnih sposobnosti (vzdržljivost, moč, koordinacija, ravnotežje, gibljivost in hitrost) hkrati pa so v program vključene razne preventivne vaje s katerimi zmanjšamo tveganje za nastanek poškodb.

2A Športnik

Kondicijska priprava športnikov

2A Rekreativec

Vadba rekreativcev

Telesna vadba ima lastnosti tako izboljšanja zdravja posameznika, kot tudi preprečevanja razvoja različnih bolezni. Z vadbo lahko zmanjšamo stres, depresijo, telesno težo, izboljšamo spanec prav tako pa pridobimo gibalna znanja in sposobnosti. Primerna za vse posameznike z različnimi cilji (izguba telesne teže, pridobivanje mišične mase, boljše počutje, izboljšanje drže itd.). Prilagojena željam, ciljem posameznika ali manjše skupine. Lahko kot kombinacija razvoja ene ali več različnih gibalnih sposobnosti (moč, vzdržljivost, koordinacija, gibljivost, ravnotežje).

2A Rekreativec

Vadba rekreativcev

2A Rehab

Vadba po poškodbi

Po operaciji, poškodbi ali morebitni kronični bolečini je zelo pomembna natančno vodena in načrtovana rehabilitacija. Tako skušamo omogočiti uspešen povratek k športu, zmanjšanje tveganja ponovnih poškodb ter zmanjšanje bolečine. Vadba po poškodbah ali ob različnih kroničnih bolečinah je primerna za različne populacije. Primerna je za športnike, ki se po uspešni operaciji in fizioterapiji želijo čim hitreje vrniti v svoj šport ali za posameznike, ki preprosto želijo okrepiti oslabljene mišice in zmanjšati možnosti za ponovitev poškodbe. Oblikujemo vam individualen program za vašo poškodbo, cilje in želje pod strokovnim nadzorom priznanih trenerjev.

2A Rehab

Vadba po poškodbi

2A Mladi

Vadba mladostnikov

Mladostniki niso kopije odraslih, zato je pomembno poznati faze njihovega razvoja ter samo vsebino treningov prilagoditi ne samo kronološki, temveč tudi biološki starosti mladostnika. Naša ekipa ima večletne izkušnje pri delu z mladimi tako športniki kot tudi rekreativci. Vadbeni program prilagodimo kronološkim značilnostim in spolu stranke ter razvijamo gibalne sposobnosti, ki so pomembne za dolgoročni razvoj celostnega gibalnega ustroja.

2A Mladi

Vadba mladostnikov